Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ´nin (GTİ) Genel Kurul Toplantısına Katıldı

3 Nisan 2013
Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ'nin (GTİ)  Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret (GTİ) A.Ş. Genel Kurulu  28 Mart 2013 tarihinde TOBB Birlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, GTİ A.Ş. projesiyle hem devletin, hem de gümrükleri kullanan iş dünyasının kazandığını belirterek, "Bu projede herkes kazandı. Devletin cebinden para çıkmadığı gibi 215 milyon TL vergi geliri oldu. Bekleme süreleri kısaldı ve bundan dolayı da Türk özel sektörünün kazancı yıllık 410 milyon TL'yi buldu" ifadesini kullandı.
         Bugüne kadar 6 gümrük kapısını modernize ettiklerini belirten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Şimdi yeni kapılara başlıyoruz. Halkalı'yı Muratbey'e taşıyoruz. Çıldır-Aktaş, Dilucu, Esendere ve Kapıköy kapıları da sırada" dedi.