Tekirdağ Vergi Dairesi´nden 24. Vergi Haftası Sebebi ile Çorlu TSO´ya Ziyaret

27 Şubat 2013
Tekirdağ Vergi Dairesi'nden 24. Vergi Haftası Sebebi ile Çorlu TSO'ya Ziyaret

Bu yıl 24 üncüsü düzenlenen 27 Şubat - 4 Mart 2013  Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Verginin, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin bünyesinde ki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması, yarının büyükleri olacak çocuklarımızda vergi bilincinin oluşturulması amacıyla gerçekleşen  Vergi Haftası etkinlikleri  sebebi ile  Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali ÇAKIR, Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürü Şener TEKNELİ, Gelir İdaresi Grup Müdürü  Şenol GELEN ve Av. L. Ebru ULAK  27  Şubat  2013 Çarşamba günü  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na  ziyarette bulundular.

Tekirdağ Vergi Dairesi heyeti; Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Levent BORMALI ve Engin ADIGÜZELOĞLU  tarafından ağırlandılar.