“KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Gerçekleşti

14 Şubat 2013
“KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Gerçekleşti

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" 04-14.02.2013 tarihleri arasında odamız Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Dört ana modülden oluşan  toplam 9 gün (70 saat) süren "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde; ABİGEM A.Ş. Genel Müdürü Fatih YILDIZ tarafından; iş kurmak isteyen ve iş fikri olan  girişimci adaylarına, girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.