Fotovoltaik Sistem Kurulumu Eğitimi

Tarih     :17/08/2018

Sayı       :8939

İlgi: T.C. Trakya Kalkınma Ajansı’nın 06.08.2018 tarih ve 838 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ülkemiz genelinde var olan enerji potansiyelinin değerlendirilerek yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli kullanılması, enerji ithalatının azaltılması, enerjinin son tüketiciye olan maliyetinin düşürülmesi amaçlarıyla enerji alanında çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Trakya Kalkınma Ajansı ise Trakya Bölgesi’nde; mali destek programları, etkinlikler, eğitim ve konferanslar gibi çeşitli faaliyetlerle yenilenebilir enerji alanında çalışmaları desteklemektedir.

Fotovoltaik (güneş enerjisinden elektrik enerjisi üretme) teknolojisi konusunda Ajans tarafından 17-22 Eylül 2018 tarihlerinde Tekirdağ Merkez’de, 24-29 Eylül 2018 tarihlerinde ise Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamız’da olmak üzere “Fotovoltaik Sistem Kurulumu eğitimi” düzenlenecek olup başvurular http://anket.trakyaka.org.tr/tekgunes adresi üzerinden alınacaktır.

Bilgilerinize sunarız