SIAL Interfood 2018 Fuarı

Tarih     :03/09/2018

Sayı       :9129

İlgi: TOBB’nin 28.08.2018 tarih ve 0411/12607 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye milli katılımı İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edilen "SIAL Interfood 2018" adlı gıda, içecek ve gıda ekipmanları fuarının 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde Endonezya'nın başkenti Jakarta'da düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, üretime destek verilmesi ve firmalarımızın fuarlara katılımının sağlanması amacıyla Dolar ve Euro kurlarının 1 ABD Doları 4 TL, 1 Euro 4,8 TL olarak sabitlendiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu (stand inşaatı, nakliye, tanıtım, fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetleri) ve firmalarının teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği ifade edilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin duyuru ve katılım sözleşmesi Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.