Çorlu Gıda Sitesi´nden Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu´na Ziyaret

5 Şubat 2013
Çorlu Gıda Sitesi'nden Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu'na Ziyaret

Çorlu Gıda Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çarıkçı ve  Çorlu Gıda Sitesi'nde bulunan odamız üyeleri; Aydınlar Sebze Meyve Tarım Ürünleri ve Gıda San. Tic Ltd. Şti. Yetkilisi ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu, Kaygusuzlar Pazarlama Toptan Gıda Yetkilisi ve Çorlu TSO Meclis Üyesi Atilla Gaygusuzoğlu, Babadağı Emek Meşrubat ve Gıda Paz. San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi ve Çorlu TSO Meclis Üyesi Ali Babadağı, Gazioğlu Ticaret Yetkilisi ve Çorlu TSO 8. Meslek Komite Üyesi Zeynel Yurtseven ve İstanbul Gıda Tekstil İnş. Yapı Marketleri Tic. ve San. Ltd. Şti. Yetkilisi Yaşar Yılmaz  05 Şubat 2013 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu'na ziyarette bulundular.