Çorlu TSO´da Sigorta Bilinçlendirme Toplantısı Gerçekleşti

23 Ocak 2013
Çorlu TSO'da Sigorta Bilinçlendirme Toplantısı Gerçekleşti

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği ve Odamız işbirliği ile düzenlenen "Sigorta Bilinçlendirme Toplantısı" 23 Ocak 2013 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

İş adamlarının karşı karşıya olduğu risklere ve bu risklerin yönetimine dikkat çekmek, iş hayatını çok yönlü etkileyen ekonomik, sosyal, politik ve teknolojik risklerin yönetimi ve transferi hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Sigorta Acenteleri Derneği (SAB) Başkanı Ayşe Kılıç; İş adamlarının karşı karşıya olduğu risklere ve bu risklerin yönetimine dikkat çekerek bir farkındalık yaratmayı hedeflediklerini belirtirken , iş hayatını çok yönlü etkileyen ekonomik, sosyal, politik ve teknolojik riskler ile bu risklerin yönetimi ve transferi  hakkında bilgi paylaşımda bulundu.

Risk yönetmeni Tanfer Dinler İş adamlarının Risk Yönetimine bakışlarında önemli  bir farkındalık yaratacak şekilde Uluslararası deneyimlerini  "İş Adamları... İşinizi Siz Yönetin... Riskinizi Biz Yönetelim" konulu sıradışı görsel bir  sunumla desteklenen toplantı da; İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Faruk Ömrüuzak ve Zeynep Arslan Gezgin de değişen Dünyamızın ve iş hayatımızın risklerini teminat altına alan yeni sigorta uygulamalarının çarpıcı örneklerini gözler önüne serdiler.