Yurt Dışı İş Gezisi Destek Programı

Tarih     :08/10/2018

Sayı       :10653

İlgi: TOBB’nin 20.09.2018 tarihli ve 13913 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, KOBİ’lerin yurtdışı iş gezilerini desteklemek ve yaygınlaştırmak, bu gezileri daha nitelikli hale getirerek ihracat kapasitelerini artırabilmek için KOSGEB ve TOBB arasında yeni bir destek modeli konusunda işbirliği gerçekleştirildiği bildirilmiştir.

Destek modeli ile birlikte, belirlenmiş kriterler çerçevesinde sektörel olarak gerçekleştirecek ve en az 10 KOBİ'nin katılım sağlayacağı yurtdışı iş gezileri TOBB kanalı ile KOSGEB tarafından desteklenecektir. Başvuru ve onay kriterleri ile dikkat edilecek hususlara ekli bilgi notundan, başvuru formları ve diğer tüm detaylara İşletme Geliştirme Destek Programımın yürürlüğe giriş tarihi olan 24/09/2018 tarihinde KOBİ Bilgi Sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.