Enflasyonla Mücadele Programı

Tarih     :12/10/2018

Sayı       :10824

İlgi: TOBB’nin 10.10.2018 tarih ve 331/14853 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde “indirim kampanyası” başlatılmıştır. 81 il ve 160 ilçede yer alan 365 oda/borsamız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.

Bu kapsamda ek listedeki tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süre ile en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

İndirim yapan Üyelerimizin tespit edilmesi ve söz konusu üyelerimize ilişkin formların doldurulması için firmalarımızın Odamız Basın Yayın Halkla İlişkiler Servisine ulaşması gerekmektedir.

Tel: 0850 305 59 59

E-posta: [email protected], [email protected]