Odamız 12 ve 14. Meslek Komitesinden Sosyal Sorumluluk Birlikteliği

16 Ekim 2018
Odamız 12 ve 14. Meslek Komitesinden Sosyal Sorumluluk Birlikteliği

Odamız 12 ve 14 Meslek Komiteleri zihinsel ve bedensel engelli öğrencilerin okullarına ve rehabilitasyon merkezlerine ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları masaya yatırarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde oluşturulabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantı sonunda yerel yöneticiler ilgili kurum/ kuruluş temsilcileri ve servis şoförlerinin de katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenlenmesi konusunda ortak karar verdiler.

Toplantıya; 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, Başkan Yardımcısı Nadir Samancı, Komite Üyeleri; Ahmet Bayram, Mustafa Filiz, Metin Babacan, 14. Komite Başkanı Hülya Perin, Komite Üyeleri; Bülent Mutlu, Hakan Abay, Hüseyin Yüksel ve Cihan Öztürk katılımda bulundu.