2.Meslek Komite Üyeleri ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Makine Sektörünü Masaya Yatırdı

19 Ekim 2018

Odamız 2. Meslek Komitesi ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanlarından oluşan heyet 18 Ekim 2018 Perşembe günü makine sektöründeki sorunların istişaresi için bir araya geldi.

Toplantıya; 2. Meslek Komite Başkanı Arif Barış Altınöz, Meslek Komite Üyeleri; Kaya Kumyol, Göksel Şahin, Eyüp Ürey ve Sinan Topçu ve 2. Meslek Grubu Üyeleri; İDES Makine ve Kıray Makine yetkilileri katılımda bulundu.

HABER GÖRSELLERİ