Expo Antad & Alimentaria 2019 Mexico Fuarı

26 Ekim 2018

Tarih     :26/10/2018

Sayı       :11246

İlgi: İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği’nin 24.10.2018 tarihli ve 79275459-TİM.İİB.06.2018/5054-06250 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Guadalajara / Meksika’da, 05 - 07 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Expo Antad & Alimentaria 2019 Uluslararası Gıda, İçecek ve Süpermarket Fuan’nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliğince organize edilmesi planlanmakta olduğu bildirilmiştir.

Expon Antad & Alimentaria fuarı bu sene 36. kez düzenlenecek olup genel ticaret fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra kozmetik, otomotiv, bilgisayar ve iletişim teknolojileri, mobilya ve aksesuarları, alkollü içecekler, sağlık, restoran ürünleri, lojistik gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür.

2015 yılında 55.000 m2*lik sergi alanında, gıda sektörü ağırlıklı olmak üzere hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren 1.900 katılımcıya ve 37.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Walmart, Soriana, Waldo’s, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı olarak hazır bulunduğu Expo Antad & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika kıtasına hitap etmektedir

Birçok ülkede sayısız milli katılım organizasyonu düzenleyen İstanbul İhracatçılar Birlikleri, fuara bu yıl da milli katılım düzenlemek üzere çalışmalarına başladığını belirtmiştir. Bu doğrultuda, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 12 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin ekte yer alan ön başvuru formlarını İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği 0 212 454 05 01 - 02 numaralı faksına veya [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.