TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcılarını Seçti

25 Aralık 2012

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi,  ikinci etap seçimlerini tamamlandı.

14 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirilen seçim sonucu belirlenen 17 kişiden oluşan TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ilk toplantılarını, 24 Aralık 2012 Pazartesi günü; Koordinatör Oda olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda biraraya gelerek gerçekleştirdiler.

Başkanlığa Hülya PERİN Seçildi

"TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcılarının Seçimi" gündemiyle ilk toplantılarını gerçekleştiren, TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin;  on beş (15) üyesinin oy kullandığı ve  gizli oy aleni tasnif esasına göre gerçekleştirilen seçim sonucunda;

Başkanlığa                       HÜLYA PERİN          (Çorlu TSO)

Başkan Yardımcılığına       MUSTAFA ÖZTEMEL  (Hayrabolu TB)

Başkan Yardımcılığına       KAAN ÇELİK             (Malkara TB)

seçildiler.

Önceliğimiz Girişimci Sayısını Yükseltmek

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hülya PERİN; "TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi yeni dönem İcra Kurulu görev dağılımımızı yapmış bulunmaktayız. Bölgemizin var olan potansiyelinin bilincindeyiz. Hedeflerimiz doğrultusunda ilk önceliğimiz bölgemizdeki girişimci sayısını yükseltmek olacaktır. Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla ve yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli arttırmayı hedefliyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.