Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi´den Odamıza Ziyaret

7 Kasım 2018
Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi´den Odamıza Ziyaret

Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü Odamıza ziyarette bulundu.

Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi’yi karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “Çorlu halkı olarak Yunanistan’a sık sık iş ve turistik amaçlı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yunan ve Türk Halkı aynı yaşam değerlerine sahip, birbirine çok yakın 2 toplumdur. Son yıllarda gerçekleşen sosyal organizasyonlar sayesinde kültürel bağlarımız daha da güçleniyor ve ileriye dönük ticari ilişkilerimizin daha da arttığını gözlemliyoruz. Türkiye ve Yunanistan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektör mevcut. Ülkelerimiz arasındaki ticaret hacminin artması, iki ülke arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi için Odamız olarak her zaman birlikte çalışmaya hazırız” dedi.

Karşılıklı ziyaretler iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendirecektir" diyen Yunanistan - Edirne Konsolosu Theocharidi’; "Özellikle ticari ilişkilerin gelişmesi hususunda Yunanistan - Edirne Konsolosluğu olarak, odanız ile birlikte iki ülke arasında oluşturacağımız işbirlikleri için memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.