Ergene-2 Islah OSB Bilgilendirme Toplantısı Çorlu TSO´da Gerçekleşti

22 Kasım 2012
Ergene-2 Islah OSB Bilgilendirme Toplantısı Çorlu TSO'da Gerçekleşti

Ergene-2 Islah OSB bilgilendirme toplantısı Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Ali Yerlikaya'nın başkanlığında 21 Kasım 2012 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda  yapıldı.

Toplantıda; dağınık ve plansız sanayileşmenin düzenli ve organize sanayi olması amacıyla yürütülen çalışmalar ve bu doğrultuda da Ergene-2 Islah Organize Sanayi Bölgesinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken Müteşebbis Heyet Başkanı   Vali Yerlikaya, konu ile ilgili olarak sanayicileri bilgilendirdi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Sekreteri Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, OSB yönetim kurulu üyeleri ve sanayiciler katıldı.