12 Kasım 2018
Tekirdağ-Avrupa Yazılım Vadisi Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, KOSGEB Tekirdağ Müdürü Esin Sayın, KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci, TÜDEP Başkanı Murat Yetişgin, Meclis ve Komite Üyelerimiz’in katılımda bulunduğu Tekirdağ-Avrupa Yazılım Vadisi Bilgilendirme Toplantısı 12 Kasım 2018 Pazartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; Global ekonomide söz sahibi olmak için yazılım sektörü büyük önem arz ediyor. Dünya da en değerli firmalar, yazılım üreten firmalardır. Bu pazarda güçlenmek için Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Fahrettin Akçal ve TÜDEP Başkanı Murat Yetişgin'in koordinasyonu ile bölge yazılımcıları ve akademisyenlerimiz ile bir araya geldik. Toplantıya iştirak eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Toplantıda;  Yeni kurulacak EURASİATECHNOPARK, Planlanan projeler ve Yazılım kümelenmesi konularında sunumlar gerçekleşerek istişarelerde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ