13. Kamboçya ithalat-İhracat Fuarı

Tarih     :14/11/2018

Sayı       :11747

İlgi: TOBB’nin 08.11.2018 tarihli ve 0411/16635 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 8-11 Aralık 2018 tarihlerinde Punom Pen’de 13. Kamboçya İthalat - İhracat Fuarı’nm (13th Cambodia Import - Export Products Exhibition 2018) düzenleneceği belirtilmekte ve ilgili Fuar’a ticaretin geliştirilmesinden sorumlu resmi kuruluşlar ile özel sektör temsilcileri davet edilmektedir.

13. Kamboçya İthalat - İhracat Fuarı’na ilişkin Kamboçya Ticaret Bakanlığı’nın resmi yazısı ve broşürü Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.