Halkbank Yeni Çorlu Şube Müdürü Erhan Tan´dan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´a Ziyaret

14 Kasım 2018

Halkbank Yeni Çorlu Şube Müdürü Erhan Tan ve Çorlu 1 Organize  Sanayi Bölgesi  Müdürü Cem Fitoloğlu 14 Kasım 2018 Çarşamba günü Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulundu.

Ziyarette; Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol ve  Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren  İzzet Volkan, Odamız projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

HABER GÖRSELLERİ