Çorlu TSO´da "Yönetim Modelleri/ Stratejik Planlama" Eğitimi Gerçekleşti

22 Kasım 2012
Çorlu TSO'da

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Yönetim Modelleri/ Stratejik Planlama" eğitimi 21 Kasım 2012 Çarşamba günü Odamız Meclis Salonu'nda  gerçekleşti.

Yatırım ve Yönetim Danışmanı Serap ÖZEL'in sunumunu yaptığı eğitimde; " Pazar ekonomisinin fırtınalarından ve dalgalarından firmaları koruyan yönetim becerileri neler olduğu, Nelerden firmalar kendi iradeleri ile sakınabilirler ve neleri bir fırsat olarak değerlendirebilecekleri? İşte bu tür soruların cevaplarını araştırmak ve bir durum tespiti yapmak bir STRATEJİK YÖNETİM perspektifini ve görüş açısını gündeme getirdiğini söyleyerek, Performans Yönetim Modeli (Stratejik Planlama) Yönetim Modeli (Organizasyon), Yönetim Stratejisi (Yönetim), Stratejik Plan Düzeyi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.