Odamız 6. Meslek Komitesi ve Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi Arasında Kıyaslama Çalışması Yapıldı

15 Kasım 2018

Odamız 6. Meslek Komite Üyeleri, Meslek Komitesi Kıyaslama Çalışması çerçevesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komite Üyeleri ile bir araya geldi.

Ortak meslek konularının görüşüldüğü toplantıya Odamız 6. Meslek Komite Başkanı Kadir Aslan, Başkan Yardımcısı Ali Çavuş, Komite Üyeleri; Osman Cengiz, Habip Durman, Kemal Er ve Kadir Emre Uzun, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taşdelen ile 4. Meslek Komite Üyeleri Seyfettin Belek, Aktaş Güler, Süleyman Ak ve Murat Yaraşır katıldı.

HABER GÖRSELLERİ