Bulgaristan - Türkiye İş Forumu / 19 Kasım 2018 Sofya

15 Kasım 2018

SAYIN ÜYEMİZ,

15.11.2018

19 Kasım 2018 tarihinde Sofya’da T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN ile Bulgaristan Ekonomi Bakanı Sayın Emil KARANİKOLOV’un katılımıyla, Türkiye ile Bulgaristan arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla, Bulgaristan Ekonomi Bakanlığı ev sahipliğinde Bulgar-Türk İş Forumu gerçekleşecektir.

Forumda Sayın Bakanların açılış konuşmalarının ardından iş dünyası temsilcilerinin deneyimlerini paylaşacağı paneller olacak ve firmaların katılacağı sektörel ikili görüşmeler yapılacaktır.

Söz konusu forum kapsamında yeterli katılım olduğu takdirde ulaşım Odamız tarafından sağlanacaktır.

Detaylı bilgisi aşağıdaki linkte tarafınıza sunulan programa katılım teyidinizin en geç 16.11.2018, Cuma günü saat 12:00’a kadar Odamız Dış İlişkiler Servisi’ne 0850 305 59 59 ([email protected]) iletmeniz önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.