Arnavutluk/Agro Tech fuarı

Tarih     :20/11/2018

Sayı       :11907

İlgi: TOBB’nin 12.11.2018 tarihli ve 411/16814 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 15-16 Mart 2019 tarihlerinde Tiran'da, tarım makineleri, bitkisel üretim firmaları, hayvancılık ekipmanları, tarım aletleri ve traktörler, gübre, yaş meyve-sebze, tohumculuk konularını kapsayan ve İkincisi gerçekleştirilecek olan “Arnavutluk Agro-Tech Tarım Fuarının düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, geçen sene ilki gerçekleştirilen Fuara Arnavutluk'tan ve bölge ülkelerden 60 firmanın katılım sağladığı ve sayının bu sene artmasının beklendiği belirtilmektedir.

Fuara ziyaretçi veya katılımcı olarak iştirak etmek isteyen Türk firmaların aşağıda bilgileri bulunan kişiler ile irtibata geçmesi beklenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

İrtibat Kişileri:

Sn. Erinda Zhupani. Amavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri E-posta: [email protected]

Sn. Enejda Sheku. Expocity Fuarcılık E-posta: [email protected] Tel:+355 688 069 393