20 Kasım 2018
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu´ndan Odamız´a İade-i Ziyaret

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, 20 Kasım 2018 Salı günü Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette; Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz hazır bulundu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgedeki en önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu; “Oda olarak yapmış olduğunuz çalışmalar bölgemize önemli bir katma değer sağlamıştır. Başarılı faaliyetlerinizin devamını dilerim” açıklamasında bulundu.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; "Emniyet Müdürümüzün Çorlu'da göreve geldiği ilk günden beri huzur ve asayiş hususunda yaptığı özverili çalışmaları bizlerde takdirle izliyoruz. Emniyet teşkilatımızın Çorlu’da ki hizmetlerini de memnuniyetle karşılıyoruz. Devletimizin bu güzide kurumunun, vatandaşımızın can ve mal güvenliği konusunda ortaya koyduğu fedakarca çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyorum. Odamız olarak halkımıza ulaşacak hizmetlerde her zaman polisimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bütün emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HABER GÖRSELLERİ