Çorlu TSO´da Üretim Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

20 Kasım 2012
Çorlu TSO'da Üretim Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Üretim Yönetimi eğitimi 20 Kasım 2012  Salı günü Odamız  Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Eğitimde; Yatırım ve Yönetim Danışmanı Serap ÖZEL "Yönetim bilimi bağlamında içinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli iki kavramı bilgi ve teknolojidir. Bilgi, kurum ve işletmelerin en az sermaye kadar önemli yeni üretim faktörü, teknoloji ise onun vazgeçilmez parçasıdır. Bu nedenle çağımız bilgi çağı, toplumumuz bilgi toplumu, insanlarımız ise bilgi çalışanları olarak adlandırılmaktadır. Böyle bir dönemde bilgi yönetimini kurumsal yönetimin en önemli unsuru olarak görmek yanlış olmayacaktır"dedi.

Ayrıca eğitimde; Üretim Yönetimi, Üretim Planlama, Malzeme Yönetimi ve Otomasyon  konularında katılımcılara bilgiler verildi.