Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım´dan Odamıza İade-i Ziyaret

23 Kasım 2018
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım´dan  Odamıza İade-i Ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım  Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ile birlikte 23 Kasım 2018 Cuma günü Odamıza  iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette; Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Kahraman ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz hazır bulundular.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Amacımız üyelerimize ve bölgemize en iyi hizmeti vererek, bölgemizin kalkınmasında aktif rol almaktır. Bu hususta gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Tekirdağ’da görev yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Trakya'nın metropolü konumunda olan Çorlu, ticaret ve sanayi bakımından son derece önemli bir yere sahiptir. Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için birlikte hareket ederek başarılı işler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.