Odamız ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası İşBirliğinde Vergi Workshop- Son Yıllarda Vergi Kanunlarında Yapılan Değişikliklere Genel Bakış Semineri Gerçekleşti

28 Kasım 2018
Odamız ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde 28 Kasım 2018 Çarşamba günü  “Vergi Workshop- Son Yıllarda Vergi Kanunlarında Yapılan Değişikliklere Genel Bakış” semineri gerçekleşti.

Özbek CPA, Vergi Direktörü İlkay Varol'un sunumlarıyla gerçekleşen seminerde;
Vergi kanunlarında yapılan değişikliklerin getirdiği vergisel avantaj ve yükümlülükler Özellikle yatırım ortamının iyileştirilmesi için kanunlarda getirilen istisna ve muafiyetlerin neler olduğu, Vergi yükünü nasıl erteleyebileceğimiz, İhracatçılar açısından göz ardı edilen vergi avantajlarının neler olduğu ve Yabancı para değerlemeleri sonucu oluşan kur farklarından korunma yöntemleri konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.