II. ICC Türkiye Tahkim Günü

Tarih     :30/11/2018

Sayı       :12244

İlgi: ICC Türkiye Milli Komitesi’nin 30.11.2018 tarihli e-postası

İlgi kayıtlı e-postada, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Milletlerarası Tahkim Divanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından TOBB ile işbirliğiyle “II. ICC Türkiye Tahkim Günü” başlıklı konferans 15 Şubat 2019’da İstanbul’da düzenleneceği bildirilmiştir.

Bu konferansın amacı; Türkiye’de milletlerarası ticari ve yatırım tahkiminin gelişimine katkıda bulunmak, İstanbul’u bir uyuşmazlık çözüm merkezi olarak ön plana çıkarmak ve Türk tahkim camiasının ulusal ve uluslararası seviyede tanıtımını yapmaktır. Konferans ile ayrıca Türk iş dünyası içindeki bağları güçlendirmek, tüm ilgililere ve iş dünyası temsilcilerine ICC tahkimindeki güncel gelişmelere ilişkin bilgi vermek hedeflenmektedir.

Kimler katılmalı: Avukatlar, Hakemler, Hakimler, Mühendisler, Akademisyenler, Hukuk müşavirleri, Oda/Borsaların Hukuk müşavirleri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri.

Konferansa katılım ücreti, programı ve diğer detaylar bilahare belirlenerek tarafınıza iletilecektir.

Bilgilerinize sunarız.