ABDnin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

Tarih     :05/12/2018

Sayı       :12327

İlgi: TOBB’nin 04.12.2018 tarihli ve 0431/18227 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ABD tarafından İran’a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu düşünülmektedir.

Bu bağlamda, bahse konu yaptırımlar konusunda, TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 14:00’de TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Katılımcıların ekte ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları-İran ve ABD” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB e-posta yoluyla ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.