5 Aralık 2018
14 .Meslek Komitesi, Sektör Toplantılarına Devam Ediyor

14. Meslek Komitesi, Trakya UMUM Emlak Müşavirleri Derneği ve Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi Temsilcileriyle bir araya geldi.

Trakya UMUM Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı İlhan Kurt, Başkan Yardımcısı Serkan Baytan ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri; Doğan Akar ve Onur Akçay’ın katıldığı Odamız 14. Meslek Komite toplantısında; Emlakçılık ve Gayrimenkul sektörlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. 2019 yılı için projeler planlandı.

Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesi Temsilcisi Ali Arda ve Tanıtım ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Cebeci Alay, 14. Meslek Komite toplantısına katılarak Türk Böbrek Vakfı’nın faaliyetlerinden bahsederek fikir alışverişinde bulundular ve 2019 yılı için komitemiz ve Türk Böbrek Vakfı iş birliği arasında eğitim planlanmıştır.

Toplantılara; 14. Meslek Komite Başkanı  Hülya Perin, Başkan Yardımcısı Raşit İldoğan, Komite Üyeleri; Ümit Hakan Abay, Cihan Öztürk ve Taceddin Kurt katılımda bulundu

HABER GÖRSELLERİ