5 Aralık 2018
2019 yılında güvenli ticaret için ne yapmalıyız? Seminerine Yoğun İlgi

Odamız ve Euler-Hermes Sigorta işbirliğinde hazırlanan “2019 yılında güvenli ticaret için ne yapmalıyız?” semineri 5 Aralık 2018 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Seminere; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör,  Meclis ve Komite Üyelerimiz ile birlikte çok sayıda üye katılımda bulundu.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Euler-Hermes Sigorta Pazarlama, Dağıtım Kanalları ve Ticari Tahsis Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürcan Köseoğlu’nun gerçekleştirdiği sunumlarla; Ticari risklerle karşı karşıya gelme ihtimalini nasıl azaltabilirim? Yurt içi ve yurt dışında, mevcut müşterilerimin riskini düzenli olarak nasıl takip eder ve potansiyel müşteriler hakkında nasıl istihbarat sağlarım? Mevcut ve yeni pazarlarda ticari fırsatları güvenli bir şekilde nasıl yakalayabilirim? Sağlıklı ve emin büyüme ile ciro artışını nasıl kaydedebilirim? Alacak sigortasına  bağlı finansman olanakları nelerdir? Firmamın kendi ihtiyaçlarına özel düzenlenmiş esnek finansman seçenekleri nelerdir? Bunlara ulaşmanın en kolay yolu nedir? Konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Seminer soru – cevap şeklinde sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ