İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

14 Aralık 2018

14/12/2018

Odamız ile Tekirdağ Barosu Başkanlığı işbirliğinde “İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları” bilgilendirme toplantısı 19.12.2018 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu bilgilendirme toplantısına katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Bilgilendirme Toplantısı İçeriği:

Toplantı İçeriği: İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

Konuşmacı: Av. Ali Rıza İlgezdi

Av. Şenol Saltık

Turgay Gültekin

Av. M. Şeref Kısacaık

Yer:     Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat:    11:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.