Odamız Yöneticileri İş Dünyası Temsilcileri Toplantısına Katıldı

17 Aralık 2018
Odamız Yöneticileri İş Dünyası Temsilcileri Toplantısına Katıldı

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, 17 Aralık 2018 Pazartesi günü İş Dünyası Temsilcileri Toplantısı’nda Tekirdağlı iş adamları ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Odamız 5. Meslek Komite Başkanı Nüvit Kırçuval ve Komite Üyesi Ahmet Mert toplantıya iştirak etti.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Türkiye'nin bulunduğu coğrafya ve son yıllarda gösterdiği performansla dünyanın önemli ilgi alanlarından birisi olduğunu söyledi.

Nebati gerçekleştirdiği sunumda Türkiye’nin mevcut ekonomik durumundan bahserek; “Cari fazlamız var. Kasım ve Aralık aylarının sonuçları açıklandığı zaman çok daha iyi bir netice alacağımızdan, yeni yıla çok büyük bir umutla gireceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.