Çorlu TSO´dan Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Ali Cengiz Kalkan´a Ziyaret

14 Kasım 2012
Çorlu TSO'dan Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Ali Cengiz Kalkan'a Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Ağu, Serkan Ercili, Meclis Başkan Yardımcıları; Necati Yıldız ve Volkan Çelebi 14 Kasım 2012 Çarşamba günü Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi  Dr. Ali Cengiz Kalkan'a ziyarette bulundular.

Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi  Dr. Ali Cengiz Kalkan tarafından ağırlanan Çorlu TSO Yöneticileri hastanenin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler aldılar.

Çorlu Devlet Hastanesinin yeni ve modern bir binaya kavuşması ile ilgili olarak  konuşan Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu  "Çorlu'nun uzun süredir beklediği ve beklediğine de değdiği yeni hastane binamızın Çorlu'nun ihtiyaçlarını büyük ölçüde gidereceğine inanıyorum" dedi.