Yunanistan Yatırım İmkanları Toplantısına Yoğun İlgi

30 Ocak 2019
Yunanistan Yatırım İmkanları Toplantısına Yoğun İlgi

Yunanistan’ın ticari faaliyetleri, yatırım ve üretim potansiyeli, ithalat ihracat fırsatları hakkında Yunanistan Ticaret Ataşesi Doukas Marinopoulos’un katılımıyla “Yunanistan Yatırım İmkanları” toplantısı 30 Ocak 2019 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanımız Erdim Noyan, Meclis ve Komite Üyelerimizin katıldığı toplantıya;  Edirne Yunanistan Başkonsolosu Sotiria Theocharidi, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci, ile kurum ve kuruluşların temsilcileri iştirak etti.

Yunanistan Ticaret Ataşesi Doukas Marinopoulos gerçekleşen toplantıda Yunanistan’da yatırım imkanları, oturum izni alma ve iş fırsatları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Toplantı soru - cevap bölümüyle sona erdi.