Kurullar ve Toplantılar ile İlgili Diğer İşler

4 Şubat 2019

Tarih    :04/02/2019

Sayı       :1304

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün 04.02.2019 tarihli ve 29403255-050.99-E.292 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM’ m Başkanlığını yürüttüğü, Kamu- Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu(KÜSİ) tarafından alınan karar " Gelecek için önem arz eden ileri malzemeler konusunda Ar Ge Merkezleri ve diğer firmaların katılımlarıyla etkinlik yapılmasına" şeklindedir.

Bu kapsamda İlimizde, Tüdep (Teknik Üretimi ve İhracatı Destekleme Derneği) organizasyonu ile Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi yerleşkesinde 06.02.2019 Çarşamba günü, saat 09,30-16.30 saat aralığında, Trakya İleri Malzemeler, Alaşımlar ve Kompozit Çalıştayı etkinliği düzenlenecektir.

Bilgilerinize sunarız.