AB´ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Teknik ve Hukuki Boyutu Çalıştayı Gerçekleştirildi

9 Ekim 2012
AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Teknik ve Hukuki Boyutu  Çalıştayı Gerçekleştirildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa İşletmeler Ağı - Çorlu İrtibat Bürosu işbirliğiyle düzenlenen "AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Teknik ve Hukuki Boyutu" konulu çalıştay, 8 - 9 Ekim 2012 tarihlerinde odamızda gerçekleşti.

Sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı bir işin kalitesini tayin eden temel unsurlardan biri. AB bu alanda oldukça kapsamlı bir mevzuata sahip. AB'ye giriş sürecinde İş Güvenliği konusunda çok sayıda yönetmelik çıkmış ve çıkmaya da devam ediyor. "İş Güvenliği" alanında son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında, konunun teknik ve hukuki açıdan incelenerek bütünsel bir yaklaşım oluşturulmasının amaçlandığı çalıştayın ilk gününde Av. Gökhan KÜÇÜK; İSG'nin Hukuki Boyutu ve Yeni İSG Kanununun Getirdikleri, ikinci gününde ise  Yüksek Kimya Müh. Serkan KÜÇÜK tarafından İSG'nin Teknik Boyutu  hakkında  katılımcılara bilgiler verildi.