Odamız Ar - Ge / Proje Geliştirme Komisyonundan Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçala Ziyaret

6 Şubat 2019

Odamız Ar -Ge / Proje Geliştirme Komisyonu 6 Şubat 2019 Çarşamba günü Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal’a ziyarette bulundu.

Bölgemizde ki Ar-Ge potansiyeli ve yapılan çalışmaların konuşulduğu ziyarette Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ar-Ge konusunda bölgeye sağlanacak katkılar ve yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyarete; Ar -Ge / Proje Geliştirme Komisyonu Başkanı Atilla Gaygusuzoğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Korkut, Komisyon Üyeleri; Cengiz Kesir, Eyüp Ürey ve  Ramazan Yaman katılımda bulundu.