Şirket Değeri Ve Yatırımcı Cazibesini Artırmak, Büyümek İçin Yatırım Almak Semineri

18 Şubat 2019

18/02/2019

Odamız ve VALURA  işbirliğinde hazırlanan  28 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “Şirket Değeri Ve Yatırımcı Cazibesini Arttırmak, Büyümek İçin Yatırım Almak” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Şirketler neden başarısız olur. Kararsızlığın 5 ana sebebi, Yeni Dünya düzeninde başarılı şirketlerin ve yöneticilerin ortak özellikleri, Şirketinizin sağlıklı olduğunu gösteren 5 Kriter, Şirket Değerini artırmak için hangi adımlar atılmalı, Şirket satılabilirliğini artıran 9 kriter, Yatırım alarak büyümek hangi şirketler için uygundur.

Eğitimci: IF&PARTNERS ve VALURA Kurucusu Gökhan ACAR

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-16:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.