Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Odamızda Gerçekleşti

19 Şubat 2019
Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Odamızda Gerçekleşti

Mesleki Yeterlilik Belgesi İnşaat Alanı teorik alan telafi sınavı 18 Şubat 2019 tarihinde MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Odamızda gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iştiraki olan MEYBEM A.Ş. firması uzmanları gözetiminde teorik sınav yapıldı. Sınav sonunda başarılı olan adaylar Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebileceklerdir. Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için sınavlara giren adaylar başarılı oldukları takdirde sınav ücretleri işsizlik fonundan kendilerine iade edilecektir.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “MEYBEM A.Ş tarafından Odamız işbirliğiyle ilçemizde gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olan adaylar ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazanacaktır. Devletin teşviki ile yapılan sınavlardan tüm meslek mensuplarının başarılı çıkacağını umut ediyorum. Üye firmalarımızda çalışanların Mesleki Yeterlilik Belgesi alması için Odamız olarak her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Firmalarımız ve meslek mensupları bizimle iletişime geçsinler” dedi.