TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

26 Şubat 2019

2031

26/02/2019

Odamız tarafından 4-5 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Eğitimci: TSE Eğitmeni Erhan ÖZBEY

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Kuzey Eğitim Salonu

Saat: 09:30-17:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimimize sadece üyelerimiz katılımda bulunabilirler. Katılım 20 kişi ile sınırlıdır. Eğitimimiz ücretsizdir.

Eğitime kayıt yaptırıp tam zamanlı katılım gösteren tüm katılımcılara “Türk Standartları Enstitüsü tarafından Katılım Sertifikası” verilecektir.