Ergene-1 Islah Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

27 Eylül 2012
Ergene-1 Islah Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Çorlu İlçemiz Vakıflar Köyü Yoztepe mevkiinde bulunan Ergene-1 Islah Organize Sanayi Bölgesi değerlendirme toplantısı, Vali Ali Yerlikaya'nın başkanlığında 26 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirildi.

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İlteks Boya ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrika binasının toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Ergene Havzası Eylem Planı ilgili  sunum yapıldı. Sunumdan sonra OSB deki atıksuların arıtım durumu ve bu doğrultuda kurulacak atıksu arıtma tesisleri ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendildi.Toplantı sonunda Vali Yerlikaya,OSB deki 61 firma  sahibiyle OSB'deki çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Toplantıya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, Vali Yardımcıları Ahmet Büyükçelik ve Mustafa Masatlı, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu ve sanayiciler katıldı.