Çorlu TSO Akademide Perakendecilik Eğitimi Gerçekleşti

13 Mart 2019
Çorlu TSO Akademide Perakendecilik Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu TSO Akademi tarafından gerçekleşen seminer ve eğitimler kapsamında 13 Mart 2019 tarihlerinde Perakendecilik Eğitimi gerçekleşti.

Eğitmen Lale Güzel’in sunumlarıyla Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitimde; Dünyada ve Ülkemizde Perakendecilik Uygulamalarına Genel Bir Bakış, Pazarlamada Güncel Yaklaşımlar ve Pazarlama İletişimi, Pazarlama, Rekabet ve Perakende Yönetimi, Perakende Yönetiminde İletişim, Perakende Yönetiminde Ürün ve Kategori Yönetimi, Perakende Yönetiminde En Son Yenilikler, Perakende Yönetiminde Satış ve Satış Yönetimi, Müşteri Odaklı Pazarlama, Pazarlama-Satış İlişkisi, Değişen Müşteri Profili & Müşteri Eğilimleri, Perakende Yönetiminde İtirazların Karşılanması, Perakende Yönetiminde Tüketici Davranışı, Tüketici Kimdir? Müşteri Kimdir? Müşteri İlişki Yönetimi konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.