14 Mart 2019
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası´ndan Odamıza Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Hakan Şık ve Meclis Üyeleri 13 Mart 2019 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz karşıladı.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “Tekirdağ TSO’nun ziyareti bizleri mutlu etti. İki oda arasında birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek Bölgemizin kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Odamız Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı gerçekleştirdiği faaliyet ve projelerden dolayı tebrik ederim. Odalarımızın gerçekleştirdiği ortak istişare toplantıları üyelerimiz ve bölgemiz adına pozitif etki sağlayacaktır” açıklamasında bulundu.

Toplantı sonunda Oda Başkanları karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

Ziyaretin akabinde Odamız Hizmet Binası gezildi ve Tekirdağ TSO Heyetine bilgiler verildi.

HABER GÖRSELLERİ