Peru Ortak Finansmanlı Özel Girişim Projeleri

Tarih     :13/03/2019

Sayı       :2505

İlgi: TOBB’nin 19.02.2019 tarihli ve 34221550-720-1882 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Ulaşım Altyapısı alanında Ortak Finansmanlı Özel Girişim projelerinin açıklandığı bildirilmektedir.

Teklif tarihlerinin 1 Nisan 2019-15 Mayıs 2019 olarak belirlendiği söz konusu projeler aşağıda belirtilmekte olup, yeni yatırım fırsatlarıyla ilgilenen firmalarımız bahsi geçen projelere ilişkin detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Peru bölümünden ulaşabilmektedir.

• Lima-Ica Demiryolu
  • Üçüncü Bölgesel Havalimanları Grubu