Çorlu TSO Akademide Yalın Üretim-Kaizen Uygulamaları Eğitimi Gerçekleşti

18 Mart 2019
Çorlu TSO Akademide Yalın Üretim-Kaizen Uygulamaları Eğitimi Gerçekleşti

Odamız ve Yalın Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri işbirliğinde hazırlanan Yalın Üretim-Kaizen Eğitimi 18 Mart 2019 Pazartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Türkiye’deki farklı sektörlerde yalın üretim-kaizen uygulamaları ve elde edilen kazanımlar. Otomotiv yan sanayi, mobilya, gıda, döküm, tekstil vb. çok farklı sektörlerde gerçekleştirilmiş yalın iyileştirme örnekleri, Türkiye’deki farklı sektörlerde yalın üretim-kaizen uygulamaları ve elde edilen kazanımlar. Otomotiv yan sanayi, mobilya, gıda, döküm, tekstil vb çok farklı sektörlerde gerçekleştirilmiş yalın iyileştirme örnekleri Yamazumi (Hat Dengeleme) MTM(Method Time Measurement-Metot Zaman ölçümü) konularında Kutlu Çeklioğlu, İlker Özen ve Mesut Birik katılımcılara bilgiler aktardı.