Çorlu TSO´dan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan´a Nezaket Ziyareti

17 Eylül 2012
Çorlu TSO'dan  Çorlu  Kaymakamı  Hulusi Doğan'a  Nezaket  Ziyareti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Erik,Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Necati Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları;  Engin Adıgüzeloğlu,  Levent Bormalı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Serkan Ercili ve Tamer Alp  17  Eylül 2012 Pazartesi günü Alanya Kaymakamlığından 06.08.2012 tarih ve 2012/473 sayılı kararname ile ilçemize atanan  Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu; Çorlu'da yeni göreve başlayan Kaymakam Hulusi Doğan'a "Bölgemize hoş geldiniz" diyerek yeni görevinde başarılar dilediler. Ayrıca; Çorlu TSO faaliyetleri hakkında ve bölgemizin sosyal ve ekonomik yapısına ilişkin  bilgiler  verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan "Çorlu sanayisi ve yatırım alanları ile ülke ekonomisinin bel kemiğidir. Ülke ekonomisine yapılan katkıda ilçemizdeki sanayicilerimizin önemi büyüktür. Bizler hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğiz. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması yolunda birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum"dedi.