Odamız Yönetiminden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata´ya Tebrik Ziyareti

22 Nisan 2019

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Cem Tunalı ve Ertuğrul Adıgüzel 31 Mart Yerel Seçimlerinde Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hikmet Ata’ya ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan 22 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı’na seçilen Hikmet Ata’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Odamız Yönetimi’ne teşekkürlerini sunan Hikmet Ata, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla uyum içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.