ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi Paneli” Gerçekleşti

3 Mayıs 2019
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti

Odamız gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin katılımda bulunduğu “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” 02 Mayıs 2019 Perşembe günü  Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu  ve  1. Meslek Komite Üyesi Haşim Yiğit, 1. Meslek Komitesi Başkanı Nurdoğan Yavuz, Komite Üyeleri; Hidayet Kılıç, İsmail Güven, Köksal Dündar’ın iştirak ettiği  ve Moderatörlüğünü Doç. Dr. Emine Binnetoğlu’nun yaptığı panelde; Gıda Mühendisi Gören Yavuz “Ekmek ve İçeriği”, Gıda Teknikeri Özge Altuntaş “Ekmek, Yasal Mevzuat, Hijyen”, İşletmeci Pelin Akbulut “Ekmek ve Maliyeti”, Diyetisyen Sinem Kaya Savcı “Sağlıklı Beslenme ve Ekmek” konularında gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize bilgilendirmede bulundular
HABER GÖRSELLERİ
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti
Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi  Paneli” Gerçekleşti