Çorlu İlçe Jandarma Komutanı´ndan Çorlu TSO´ya Veda Ziyareti

29 Haziran 2012
Çorlu İlçe Jandarma Komutanı'ndan Çorlu TSO'ya Veda Ziyareti

Çorlu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Kudret Sarıtaş; Çorlu'da ki görev süresinin sona ermesi sebebiyle, 29 Haziran 2012 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na  veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Çorlu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Kudret Sarıtaş; "Çorlu'daki görev sürem sona erse de, Çorlu halkı ve sizler  ile dostluğum ebediyete kadar sürecektir. Görev sürem dahilinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Jandarmamıza gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya teşekkür eder; Başarılarınızın devamını  dilerim" dedi.

Çorlu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Kudret Sarıtaş'a Bölgemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çorlu TSO Başkanı  İsmail Güleroğlu; ‘Sizi her zaman ilçemize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız.  Çorlu TSO Meclisi ve Yönetim Kurulu adına şahsınıza yeni görev yerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Çorlu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Kudret Sarıtaş; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Erik ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu tarafından ağırlandı.