1.000 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

20 Mayıs 2019
1.000 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Odamız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Ramazan ayı dolayısıyla toplam 1.000 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

TOBB’un ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere ilettiği 1.000 adet erzak paketi ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Yardımlaşma En Büyük Değerlerimizdendir

Erzak dağıtımı hakkında açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir.  Oda olarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.